Michaela Posted on 11:46 am

Gouden sieraden met kleurrijk goud

Gouden edelstenen worden nooit impopulair. Sinds oude tijden dragen mensen sieraden van goud. Afgezien van zijn ongekende schittering, heeft goud verbazingwekkende eigenschappen die het geschikt maken om in elke vorm te worden gevormd. Het is verbazingwekkend uitnodigend voor de drager en creëert over het algemeen geen enkele vorm van huidgevoeligheid. Omdat 100% goud uitzonderlijk delicaat is, wordt het gemengd met verschillende metalen om het te versterken en de stevigheid die nodig is voor edelstenen. Het wordt gemengd met verschillende metalen zoals nikkel, zilver, koper of zink om verschillende tinten te creëren. Geelgoud is de bekendste toon gevolgd door witgoud en roségoud, maar er zijn af en toe ook andere tonen beschikbaar, bijvoorbeeld brons, rood, groen en limoen.

Gouden tinten

Er zijn normaal gesproken drie tinten goud die tegenwoordig beschikbaar zijn:

1. Geel Goud-Geel is de eerste goudtint en verschillende tinten worden gecreëerd door het te legeren met verschillende componenten in verschillende mate. Het is de normale beslissing geweest voor versieringen voor mannen en vrouwen. Men kan zich geen Indiase bruiloft voorstellen zonder geelgouden versieringen.

2. Witgoud-Witgoud is het nieuwe bekende metaal voor edelstenen; het lijkt op platina en biedt een ongelooflijke uitstraling met juwelen en verschillende waardevolle stenen. Op het moment dat witgouden ringen nieuw zijn, kunnen ze worden bedekt met een ander wit metaal, Rhodium genaamd. Het is in wezen hetzelfde als platina en biedt een groot aantal eigenschappen van platina, inclusief de witte tint.

3. Roségoud-roségoud heeft een roze kleur en wordt gevormd door onvervalst goud te mengen met amalgamen waaronder koper. Het koper geeft de rossige toon aan dit waardevolle metaal.

Gouden versieringen in twee of drie kleuren is een koorts over de hele wereld. Een paar tinten goud die zijn samengevoegd om een ​​sieraad te vormen, ziet er ongelooflijk heerlijk uit. In ieder geval is het echt belangrijk om te weten dat uw goud onberispelijk is. U kunt door de verschillende evaluaties bladeren, gaande van 9K, 10K, 14K, 18K en 22K. Talrijke online winkels voor versieringen bieden tegen redelijke kosten opnieuw gemaakte tweekleurige en driekleurige gouden edelstenen. U kunt het soort metaal en steen voor uw versieringen kiezen op basis van uw beslissing en financieel plan. Evenzo met het voordeel van gratis vervoer en geld omlaag, kunt u uw edelstenen naar uw ingangstrap laten overbrengen. Bovendien zullen uw versieringen consequent BIS- en IGI-authenticiteit hebben. U hoeft alleen maar de plannen, kosten en strategieën van verschillende online winkels voor versieringen te analyseren voordat u uw waardevolle metalen edelstenen koopt.

Gouden edelstenen zijn ideaal voor elk evenement, of het nu een formeel, statig of gemakkelijk evenement is. Verschillende online edelstenenwinkels bieden een breed scala aan conventionele en eigentijdse versieringen die opmerkelijk en stijlvol zijn. Elke Indiase dame wil gouden versieringen dragen. Wat meer is, in het geval dat u van plan bent haar iets unieks te zegenen, is het op dat moment essentieel dat u het beste plan selecteert van een geliefde online edelsteenwinkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *